Події

У житомирській ветеранській організації напали на журналіста, він викликав поліцію

27 March 2017, 15:25

На журналіста 24 Каналу Олександра Крижанівського у Житомирі напав голова ветеранської громадської організації.

Про це 27 березня на своїй сторінці у Фейсбук написала депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза.

«Сепаратистська ветеранська організація, чий офіс у дворі ОДА, знову сказилася. Приїхав Крижанівський Олександр у рамках журналістського розслідування про фінансування подібних ГО в Україні. Голова ГО Защітніков скоїв напад на мого колегу. Зараз Сашко дає пояснення міліції», - написала Олена Галагуза.

Журналіст Олександр Крижанівський розповів Житомир.info, що у нього намагалися відібрати фотоапарат.

«На мене напав Защітніков. Це сталося 27 березня в період з 12 до 13:00, у їх приміщенні, яке вони орендують в обласної ради. Я прийшов і почав знімати відео. А у них же там георгіївські стрічки й так далі. Я зайшов туди до них в рамках зйомки програми, а Защітніков намагався чи то зламати фотоапарат, чи то вирвати його», – розповів Олександр Крижанівський.

У прес-службі ГУНП повідомили, що на місце події виїжджали поліцейські.

«Дійсно, була така заява від журналіста, на місце події виїжджала група», – сказала керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, Олександр Защітніков у 2014 році був кандидатом в народні депутати від партії «Опозиційний блок». Народився 10 березня 1962 року в м. Житомир, заступник голови Спілки воїнів-інтернаціоналістів міста Житомира, безпартійний, проживає в Житомирі. З 2016 року Защітніков голова організації Ветеранів України Житомирської обласної організації ветеранів.

Фото зі сторінки у Фейсбук Олени Галагузи

Олександр Защітніков

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі