Місто

Опалювальний сезон у Житомирі завершиться 1 квітня

29 March 2017, 09:30

У Житомирі опалювальний сезон завершиться 1 квітня 2017 року.

Таке рішення під час позачергового засідання.29 березня одноголосно підтримали всі 14 присутніх членів виконкому Житомирської міської ради (загальна кількість членів міськвиконкому 25).

«Вже вчора і сьогодні у нас середньодобова температура досягла вище +8°C. Крім того, вчора відбулася селекторна нарада: практично вся Україна радила з питання того, коли завершити опалювальний сезон. Разом з тим ми підняли роздруківку погодних умов: з 1 квітня у нас уже середньодобова температура буде вище +10-12°C. Крім того, я повинен поінформувати, що в нас є попередження від «Житомиргазу» про самостійне припинення споживання газу. Тому пропонується з 1 квітня, з вихідних днів, із суботи, завершити опалювальний сезон», – пояснив начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун.

Разом з тим заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов запропонував за можливості і за зверненням керівників дитсадочків продовжити опалювальний сезон у певних ДНЗ.

Як повідомляв Житомир.info, у проекті рішення виконкому, опублікованому на сайті мерії 23 березня йшлося про намір завершити опалювальний сезон 2016-2017 років у місті Житомирі 1 квітня. 20 березня директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин розповідав, що котельні планують відключити в 7 годин ранку 1 квітня. 22 березня вдень у Житомирі було +20.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі