Місто

Новий ресторан «Петроградъ» у Житомирі запрошує на грандіозну вечірку

29 March 2017, 10:47

Найкращий друг той, хто запросить тебе на свято! Наллє бокал вина, принесе духмяний, тільки-но знятий з вугілля шашлик та  заспіває гарну пісню. Щира кавказька душа не може святкувати на самоті!

Тому 1 квітня – всі на відкриття ресторану «Петроградъ»! І це не жарт! А справжнє свято для любителів кавказької кухні та гарного відпочинку від засновника відомого у Житомирі «Шашличного двора».

У програмі, окрім фірмового приготування м’ясних страв, на гостей чекає об’ємна  розважальна програма від творчої студії «RUMAX», яка намагається дарувати людям гарні враження та настрій, а також донести до широкого загалу творчі задуми, які спрямовані на любов і єдність та житомирського гумористичного проекту «Міністерство сміху», гумор яких припаде до душі кожному.

Запрошуємо всіх бажаючих провести незабутній суботній вечір у новому ресторані «Петроградъ» зі смачною кухнею від «Шашличного  двору», запальним гумором та душевною музичною програмою.

Ми чекаємо вас 1 квітня о 18.00 за адресою: м. Житомир, вул. Саєнка, 152 а (на виїзді із Житомира у напрямку Києва).

Завітайте до нового ресторану – гарні люди від щирого серця пригостять найкращим. “Петроградъ” - старі кавказькі традиції у новому місці!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі