Влада

Володимир Гройсман у Житомирі: перший візит – на підприємство з іноземними інвестиціями

30 March 2017, 10:51

Робочу поїздку до Житомирської області 30 березня прем’єр-міністр Володимир Гройсман почав з іноземного підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД», яке 13 років поспіль працює у Житомирі та спеціалізується на виготовленні товарів побутового використання. Виробничі потужності підприємства знаходяться на площах колишнього заводу хімічного волокна. 

Програмою візиту прем’єр-міністра передбачений огляд ремонту траси Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище та відвідування ДП «Житомирський бронетанковий завод» в селищі Новогуйвинському Житомирського району. Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» входить до Державного концерну «Укроборонпром», в складі якого виконує замовлення Міністерства оборони України та іноземних замовників. Вид діяльності: виробництво військових транспортних засобів, ремонт бронетехніки та виготовлення запасних частини до неї. 

Володимир Гройсман також планує прогулятися Житомиром – оновленою вулицею Михайлівською до телецентру, де прем’єр-міністр запише інтерв’ю на обласному телебаченні.

Детальніше про візит Володимира Гройсмана дивіться у сюжеті

Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко та голова ОДА Ігор Гундич в очікування Володимира Гройсмана

Як повідомляв Житомир.info, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки до Житомирської області планував відвідати Тетерівську ОТГ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі