Події

У Житомирі в приватному помешканні викрили мега-гуральню: вилучили 12 тонн спирту та кілька тонн «елітного» алкоголю

31 March 2017, 17:13

Співробітниками податкової міліції області спільно з прокуратурою Житомирської області виявлено та нейтралізовано підпільний синдикат, в якому виготовляли та розповсюджували фальсифіковані алкогольні напої.

Про це 31 березня  Житомир.info повідомили в оперативному управлінні Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області.

«Синдикат діяв по всій території Житомирщини, включав в себе місця зберігання спирту, підпільні виробництва, склади і.т.п. У ході проведення спецоперації по ліквідації підпільних гуралень, а саме – санкціонованих судом обшуків виявлено 2 крупних підпільних цехи, які розташовувались на околицях Житомира. Перший на території КТП в арендованих гаражах, другий на території приватного помешкання. Дві крупних "точки" зберігання та реалізації так званого «елітного алкоголю» виявлено в м. Новоград-Волинський», - інформують податківці. 

Також ліквідовано потужну мережу реалізації сурогату через мережу інтернет.

За даними правоохоронців, у ході обшуків вилучено близько 2 тонн готової продукції в платсмасових бочках, 3 тони «горілки Абсолют» в тетрапакетах, велику кількість тари, бочки, каністри, крани, чорнову бухгалтерію і т. п. Загальна вартість вилученого становить близько 3 млн грн, - інформує податкова міліція.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за ч. 3 ст. 204 КК України за фактом незаконного придбання з метою збуту, зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених фальсифікованих алкогольних напоїв, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2017 року житомирські податківці нейтралізували гуральню, яка працювала в кузові вантажівки і їздила по всій Україні.
 

Фото податкової міліції ГУДФС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі