Культура

Житомирянка Анна Кукса пройшла до прямих ефірів «Голосу країни»

2 April 2017, 23:29

21-річна співачка з Житомира Анна Кукса пройшла до прямих ефірів і, заразом, до чвертьфіналу вокального шоу «Голос країни».

Подолавши три попередніх етапи змагань, житомирянка пройшла до 16-ки кращих учасників сьомого сезону телепроекту, які далі виступатимуть наживо.

Конкурентки по команді сприйняли Куксу по-різному. Одні назвали її ніжною та зворушливою дівчинкою. Інші категорично закидали, нібито вона – дитя, якому ще зарано брати участь у таких проектах.

«Дівчата мене недооцінюють, зважаючи, що я молодша за них. А я будуть боротися. Найголовніше – це опанувати себе. Я просто буду «рвать и метать», щоби пройти далі», – сказала при цьому сама Анна.

«А раптом вона виступить так, що не залишить мені шансу сумніватись у ній», – припускала у профайлі її тренер Джамала.

Під час «нокаутів» житомирянка виконала українську народну пісню «Ой заграли музиченьки». На сцену «Голосу країни» вона вийшла п’ятою – після співачки Яни Бліндер. Кукса зізналася, що переймати естафету саме від цієї учасниці було для неї найстрашнішим.

Після виступу Джамала, хоч і критикуючи, та запропонувала Анні зайняти перше з чотирьох можливих крісел, які могли б гарантувати потрапляння до чвертьфіналу. Відтак, Кукса потіснила й свою «найстрашнішу» конкурентку Бліндар. Решті учасниць також не вдалося посунути житомирянку з цього заповітного місця.

«Клас!» – зауважив Потап, щойно Кукса доспівала пісню, а вже під час обговорення її виступу додав: – Одним словом, твій виступ – це цукерочка. Ти – цукерочка! І, мені здається, у тебе велике майбутнє – не провтикай! Не знаю, як складеться твоя доля на «Голосі», але ти вже можеш іти на сцену і пробувати себе у шоу-бізнесі, однозначно».

«Я, знову ж, можу придиратися до всіх цих штук… Але «проковтувалися» трошки слова. Видно, це вже починає походити на певний почерк. Ви, мабуть, більше займаєтесь вокалом…» – висловився інший тренер Сергій Бабкін.

«Ми займаємось усім, Сергію, скажу тобі чесно, – перебила його Джамала. – Але не завжди вдається – щось втрачається. Це складно – усе поєднати…»

Разом з тим, переможниця Євробачення назвала виступ своєї підопічної на 95% успішним.

Як повідомляв Житомир.info, учасницею «Голосу країни» співачці з Житомира Анні Куксі вдалося стати з четвертої спроби. Успішно подолавши «сліпі» прослуховування та «бої» на вокальному телешоу «Голос країни», житомирянка Анна Кукса пройшла до наступного етапу проекту – «нокаути».

Фото з офіційної сторінки шоу «Голос країни» у Facebook

Анна Кукса з іншою учасницею шоу «Голос країни-7» Наіле Ібраімовою за лаштунками «Голосу країни»
(фото
зі сторінки Анни Кукси у Facebook)

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі