Культура

Житомирянка Анна Кукса з четвертого разу пройшла на шоу «Голос країни»

20 February 2017, 10:07

21-річна житомирянка Анна Кукса стала учасницею вокального телешоу «Голос країни – 7». Наступні етапи на проекті вона проходитиме у команді Джамали.

Про це повідомляють на сайті телеканалу 1+1.

«На сліпих прослуховуваннях від 19.02.2017 Анна Кукса заспівала хіт Віктора Павліка «Ні обіцянок, ні пробачень» та потрапила в команду Джамали. Анна Кукса тричі намагалася потрапити на вокальне шоу та лише четверта спроба увінчалася успіхом. У дитинстві Анна співала дуетом разом із фіналістом «Голос країни 6» Владом Каращуком. У той час вони були нерозлийвода. Дівчина прийшла на шоу, щоб повторити, а можливо, й перевершити успіх свого екс-напарника», – повідомляє прес-служба 1+1.

Зрештою, Джамала стала єдиним членом журі, чиє кресло розвернулося на голос Анни Кукси. Сама конкурсантка зізналася, що виконання пісні Віктора Павліка було для неї «величезним ризиком», бо в основному дівчина співає funk і R&B.

«І я вирішила заспівати цю пісню. Слава богу, що ви повернулися!» – сказала Анна, звертаючись до Джамали.

Переможниця Євробачення, вказуючи на деякі вокальні огріхи, все ж акцентувала, що повернулася до житомирянки з вірою у неї, бо їй сподобався початок виконання.

Також Джамала запропонувала Анні Куксі та Владу Каращуку, який прийшов підтримати дівчину, заспівати тріо.

Крім Каращука, у групі підтримки Кукси була ще одна житомирська співачка Анна Тиха, котра брала участь у третьому сезоні шоу «Голос країни» у складі команди Тіни Кароль.

Фото зі сторінки Анни Кукси у Facebook

Скрін з сайту 1+1

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2016 року, за результатами першого дня телекастингу кулінарного шоу «МастерШеф-6», 35-річний каменяр із Коростишева Олег Ковальчук став одним із двадцяти кращих кулінарів-аматорів, які далі змагатимуться за перемогу в телепроекті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі