Культура

Співачка Анна Кукса із Житомира стала півфіналісткою шоу «Голос країни»

10 April 2017, 01:38

Житомирянка Анна Кукса стала півфіналісткою вокального телепроекту «Голос країни – 7».

«„Голос“ – одна з найважливіших подій у моєму житті. Після участі в „Голосі“ у мене з’явились нові ідеї, бажання, натхнення. Ми з Владом (Каращуком, фіналістом шостого сезону „Голосу країни“, – ред.) почали співпрацювати – і вже готові показати телеглядачам свої нові проекти», – сказала у профайлі житомирянка.

Разом з тим Кукса зізналася: сама не очікувала, що потрапить до прямих ефірів, а тому має жагу працювати над собою і боротись за перемогу:

«Зараз дуже відповідальний момент – показати, що я можу бути крутим артистом і гордістю своєї країни».

Під час прямого ефіру дівчина виступала четвертою, виконавши пісню «Холодно» Святослава Вакарчука («Океан Ельзи»).

За задумом режисерів телепроекту, сценографія номеру була мінімалістичною: головним реквізитом стало велике ліжко. Власне, лежачи на ньому, Анна й виконала майже весь перший куплет пісні. Далі цей реквізит перетворився на екран, куди проектувалося зображення: із-за пелюсток квітки виникали постаті ліричної героїні та її коханого.

«Аню, тобі було важко відчути ту глибоку самотність, про яку йдеться в цій пісні, до якої треба ще дорости. Але мені здається, що тобі все вдалося, – дякую!» – підсумувала виступ житомиряни її тренер Джамала.

Зрештою, Куксу підтримала й більшість телеглядачів. Після оголошення результатів голосування Анна стала першою із восьми півфіналістів шоу «Голос країни – 7».

Як повідомляв Житомир.info, учасницею «Голосу країни» співачці з Житомира Анні Куксі вдалося стати з четвертої спроби. Успішно подолавши «сліпі» прослуховування та «бої» на вокальному телешоу «Голос країни», житомирянка Анна Кукса пройшла до наступного етапу проекту – «нокаути», а після – й до прямих ефірів.


Анна Кукса (друга праворуч) – серед чвертьфіналістів команди Джамали/ фото: прес-служба телеканалу «1+1»


Фото: прес-служба телеканалу «1+1»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі