Місто

Цього року в Житомирі Великодній ярмарок проведуть на Михайлівській

11 April 2017, 14:30

Святкові заходи з нагоди Великодня у Житомирі цьогоріч триватимуть упродовж 13-17 квітня. Упродовж цього часу в місті зокрема відбуватиметься Великодній ярмарок.

«Великодні сувеніри – плетені кошики, вироби з лози та льону, українські вишиванки, а також продукти харчування – паски, куличі, шоколад, мед представлять 60 учасників ярмарку», – повідомляють організатори.

Також протягом усіх п’яти днів триватиме фестиваль писанок і будуть облаштовані квартал вуличної їжі та музей просто неба.

Святкова програма 16 квітня включатиме богослужіння та вітання святих отців, а також виступи дитячих колективів. Цього ж дня відбудеться концерт «Великодні дзвони», учасниками якого стануть лауреати і гості фестивалю «Пісенний Спас».

Протягом 16-17 квітня у Житомирі триватиме фестиваль паски, під час якого проведуть конкурс на оригінально оформлені і традиційні вироби.

Нагадаємо, у 2016 році Великодній ярмарок проводили на Новому бульварі, який і був головним майданчиком святкування.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня виконком Житомирської міської ради затвердив план святкування Великодня, обмеживши при цьому продаж алкогольних напоїв.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі