Події

У Житомирській області люди скаржаться, що серед білого дня в їхньому селищі обкрадають квартири

12 April 2017, 10:45

У селищі Іршанськ Житомирської області останнім часом збільшилася кількість крадіжок з квартир.

Про це у телефонній розмові 12 квітня Житомир.info розповів місцевий житель.

«В Іршанську кожного дня щось стається – обкрадають квартири. Позавчора 4 квартири, вчора – дві, третю не змогли зламати. Як може дільничний розслідувати ці справи, якщо він один на Іршанськ та декілька сіл. Я чув, що бабусі дали по голові, а у неї було всього 12 гривень. У мого знайомого винесли дві обручалки, близько 4 тисяч гривень. У когось, нібито, навіть постільну білизну. Це відбувається серед білого дня. У селищі навіть була розмова, аби ставити камери відеоспостереження, вже навіть почали ставити в тестовому режимі, а потім відмінили», - розповів місцевий житель.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info розповіли, що за останні дні в Іршанську були зафіксовані факти крадіжок.

«Дійсно, на території селища Іршанська впродовж 10 та 11 квітня зареєстровано три факти крадіжок з квартир. Були викрадені цінності, ювелірні вироби, гроші, електронна техніка. Тобто, злодії проникають до квартир шляхом підбору ключа або злому замка і, як правило, беруть негроміздкі та негабаритні речі, але цінні. На даний час за всіма фактами розпочаті кримінальні провадження, опитуються місцеві жителі, також проводиться низка слідчо-розшукових, в тому числі негласних, дій. Водночас поліцейські радять звернутися до селищного голови щодо встановлення камер відеоспостереження на в’їзді/виїзді з селища. Наявність фіксації пересування транспортних засобів дозволить пришвидшити процес встановлення осіб, причетних до крадіжок», - розповіла керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня у Житомирі поліцейські затримали двох чоловіків, які обікрали квартиру пенсіонерки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі