Події

У Житомирі поліцейські затримали двох чоловіків, які обікрали квартиру пенсіонерки

20 March 2017, 11:45

Несподіваною виявилась зустріч з поліцейськими для двох житомирян. Молодиків, які щойно вчинили крадіжку з оселі пенсіонерки, на виході з під’їзду очікували розшуківці кримінальної поліції Житомирського відділу. Відтак намагання домушників виправдатись та приховати сліди злочину виявились марними.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«17 березня працівники кримінальної поліції провели блискавичне затримання у дворі житомирської багатоповерхівки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Серед вилучених у молодиків речей були й гроші, понад 3800 гривень. Як з’ясувалось, саме їх вони й поцупили з квартири житомирянки. Пообіді 70-річна пенсіонерка повернулась додому після кількагодинної відсутності. Жінка одразу помітила, що дверний замок зламаний, а двері відчинено», - зазначають у поліції.

«Заглянула в квартиру і жахнулася, бо там же все перевернуто. Я спочатку розгубилася і не знала, що робити. Аж тут сусідка каже, що біля нашого під’їзду поліція затримала якихось хлопців. Це напевно ті, що залізли до мене, - розповідає господиня.

Як з’ясувалось, чоловіки легко зайшли до під’їзду, двері якого були відчинені. Під час затримання вони намагалися виправдатися, мовляв, «просто гуляли».

«Обидва чоловіка – житомиряни, віком 32 та 26 років, з кримінальним минулим. Раніше молодики вже вчиняли крадіжки та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Обох було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня у Любарському районі Житомирської області слідча поліції затримала чоловіка, який спробував її пограбувати.

и

Фото з сайту ГУНП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі