Суспільство

Поблизу Житомира люди частково обмежили рух транспорту

12 April 2017, 14:25

Люди частково обмежили рух транспорту на 6 км автодороги Житомир - Чернівці і рухаються пішохідним переходом. Попередньо, причиною акції стала незгода місцевих жителів із рішенням сесії сільради Тетерівської ОТГ із закриттям школи у с. Корчаку.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«12 квітня близько 13:00 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на 6 км дороги Житомир-Чернівці люди частково обмежили рух транспорту. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Житомирського відділення поліції, правоохоронці роз’яснюють людям про відповідальність. Попередня причина перекриття дороги – незгода місцевих жителів з рішенням сесії ОТГ щодо закриття Корчацької школи», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2016 року жителі села Товща Романівського району Житомирської області протестували проти реорганізації школи, перекривали дорогу, а потім навіть приїхали на мітинг до Житомирської облдержадміністрації. 5 жовтня цього ж року старшокласники Товщанської школи поїхали на навчання до сусідньої Биківської школи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі