Суспільство

Погода на Великодні свята: прогноз житомирських синоптиків

14 April 2017, 12:54

У Житомирській області великодні вихідні будуть прохолодними, місцями дощитиме.

Про це Житомир.info 14 квітня розповіла синоптик Житомирського обласного центру з гідрометеорології Алла Медведєва.

«В суботу, 15 квітня, по області малохмарно та без опадів, вдень від 9 до 14 градусів тепла, в Житомирі – 12-16. У Великодню ніч, ніч на 16 квітня, буде досить тепло як на цьогорічну весну, від 3 до 8 градусів. По області можливі невеликі дощі, у Житомирі найімовірніше без опадів. На Великдень, 16 квітня, хмарно, від +8 градусів удень», - розповіла синоптик.

За її даними, 16 та 17 квітня у Житомирі та по області очікується прохолодна погода, часом невеликий дощ. Уночі 3-8, вдень 8-13 градусів тепла. У ніч на понеділок, 17 квітня, очікуються нічні заморозки: 0-2 градуси, вдень – до +11 градусів.

Нагадаємо, 16 квітня в Україні відзначатимуть Великдень - найсвітліше християнське свято, присвячене Воскресінню Христовому, яке уособлює перемогу вічного життя над смертю. Цього року його в один день відзначатимуть католики і православні. Також в українців буде додатковий вихідний день – понеділок, 17 квітня.

Як повідомляв Житомир.info, святкові заходи з нагоди Великодня у Житомирі цьогоріч триватимуть упродовж 13-17 квітня. У ніч на Великдень у Житомирі планують пустити громадський транспорт у кожен мікрорайон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі