Влада

Першому заступнику голови Житомирської облради вручили протокол щодо суміщення посади

14 April 2017, 13:44

Першому заступнику голови Житомирської обласної ради Сергію Крамаренку вручено протокол щодо суміщення посади.

Про це Житомир.info 14 квітня повідомив Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем».

«11 квітня працівники Департаменту захисту економіки Нацполіції України за погодження ГПУ вручили протокол по ст. 172-4 КупАП «Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності» Крамаренку Сергію Михайловичу - першому заступнику голови Житомирської облради. Довідково: Будучи першим заступником Житомирської обласної ради, Крамаренко Сергій Михайлович (балотувався від фракції Радикальна партія Олега Ляшка) в жовтні та листопаді 2016 року отримував додатковий прибуток від ТОВ «Поліграфічний центр «КРАМАР», директором якого є Крамаренко Жанна Михайлівна (сестра Крамаренка С.М.). Раніше це ТОВ очолював сам Сергій Крамаренко», - йдеться у повідомленні.

В управлінні захисту економіки Нацполіції України в Житомирській області Житомир.info інформацію про вручення протоколу підтвердили.

«Дійсно, був такий факт про оформлення адмінпротоколу по ст. 172-4 КупАП», - сказали в управлінні захисту економіки Нацполіції.

В телефонній розмові перший заступник голови Житомирської облради сказав Житомир.info, що інформація має дещо спотворений характер.

«Я готовий цю інформацію прокоментувати. Вона, безумовно, має деякий спотворений характер. Не хочу вводити вас в оману, але у вівторок я подам відповідні заяви і готовий прокоментувати», - сказав Сергій Крамаренко.

Як повідомляв Житомир.info, Сергій Крамаренко – депутат Житомирської облради від Радикальної партії Олега Ляшка. На сесії облради 26 вересня 2016 року після обрання головою обласної ради Володимира Ширми (БПП), Крамаренко був обраний його першим заступником.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі