Влада

Житомирський бронетанковий завод знову з новим директором

15 April 2017, 11:50

12 квітня наказом керівника ДК «Укроборонпром» державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» отримало нового директора – Михайла Мосіна.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського бронетанкового заводу.

«12 квітня наказом керівника ДК «Укроборонпром» державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» отримало нового очільника – Мосіна Михайла Сергійовича. ДП «ЖБТЗ» є одним з провідних українських підприємств, що здійснює капітальний ремонт та глибоку модернізацію гусеничної бойової техніки, здійснює ліцензоване виробництво сучасних бойових модулів для БМП та планує відкриття нового напрямку діяльності — капітальний ремонт та складальне виробництво колісних бойових машин, що так необхідне сьогодні українській армії в цей важкий для країни час. До призначення директором, Михайло Мосін працював на заводі на посаді першого заступника директора», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня наказом генерального директора Державного концерну «Укроборонпром» на посаду директора Державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» призначено Якова Михайловича Мормило. До призначення директором ДП «ЖБТЗ», Яков Мормило очолював ХКБМ ім. Морозова. Новий директор Житомирського бронетанкового заводу Яков Мормило пропрацював близько двох тижнів та звільнився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі