Події

Поліція розповіла подробиці ДТП у Житомирській області, в якій загинули п’ятеро людей

18 April 2017, 10:12

Аварія в Житомирській області, у якій загинули п’ятеро людей, сталася через лобове зіткнення автомобілів.

Про це 18 квітня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«17 квітня на 240 км автодороги Київ-Ковель в Олевському районі Житомирської області сталося лобове зіткнення автомобілів ВАЗ та Suzuki, у результаті загинули водії обох транспортних засобів та троє їх пасажирів, ще двох пасажирів  іномарки госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Попередньо встановлено, що близько 17 години на ділянці автодороги Київ – Ковель, поблизу с. Кам’янки, 52-річний водій ВАЗ 21099, рухаючись у напрямку м. Ковеля, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося лобове зіткнення з автомобілем Suzuki під керуванням 20-річного жителя Волині», - інформує поліція.

За даними відділу комунікації, внаслідок ДТП на місці загинули водії обох автомобілів, а також 53-річна пасажирка ВАЗівки та пасажири Suzuki – подружжя киян, 1988-го та 1980-го р. н. З тяжкими травмами до лікарні госпіталізовані ще двоє пасажирів Suzuki - 18-річного юнака та 37-річну жінку, обоє жителі Волинської області.

На місці події працювала слідчо-оперативні групи Олевського відділення поліції та слідчі відділу розслідування ДТП Слідчого управління ГУНП Житомирської області. Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ, - інформує поліція. У рамках розпочатого кримінального провадження слідчі з’ясовують усі обставини та причини, що призвели до фатальної пригоди.

Як повідомляв Житомир.info, в автомобільній аварії поблизу села Кам’янка Олевського району Житомирської області 17 квітня загинули двоє водіїв та троє пасажирів.

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі