Події

У ДТП на трасі в Житомирській області загинули 5 людей, ще двоє в реанімації

17 April 2017, 20:42

В автомобільній аварії поблизу села Кам’янка Олевського району Житомирської області 17 квітня загинули двоє водіїв та троє пасажирів.

Про це 17 квітня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«17 квітня о 16:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога по деблокуванню загиблих із пошкоджених автомобілів внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталась на 240 км автотраси Київ – Ковель, поблизу с. Кам’янка Олевського району.По прибуттю рятувальників до місця події з’ясувалося, що внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів Suzuki та ВАЗ-2109, двоє водіїв та троє пасажирів легковиків загинули, ще двоє пасажирів отримав травми», - інформують рятувальники.

За допомогою гідравлічних ножиць бійці ДСНС розрізали бокові стійки в обох автомобілів, зняли дах та дістали двох постраждалих із автомобіля Suzuki, яких госпіталізували до реанімаційного відділення Олевської центральної районної лікарні. Потім рятувальники деблокувати ще трьох загиблих із понівеченого Suzuki та двох загиблих із ВАЗ-2109.

Усі інші обставини пригоди продовжують встановлювати фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, внаслідок ДТП, яка сталася в листопаді 2016 року на трасі Житомир-Бердичів, загинув водій маршрутки, ще 19 пасажирів потрапили до лікарні. Водій «Волги» і його пасажир, які загинули внаслідок зіткнення з вантажівкою 27 березня цього року поблизу села Кам’янка Житомирського району, були жителями Черкаської області.
 

Фото УДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі