Влада

В.о. директора Бердичівського медколеджу призначили жінку, але вона вже написала заяву на звільнення

18 April 2017, 17:35

Новим керівником Бердичівського медичного коледжу замість скандально відомого Володимира Клименюка, якого звільнили 6 квітня цього року, стала викладач Житомирського інституту медсестринства Валентина Копетчук.

Про це 18 квітня написав бердичівський сайт Ріо Бердичів.

«Новопризначеним керівником закладу стала жінка, викладач Житомирського інституту медсестринства Валентина Копетчук. Саме з нею знайомили викладацький колектив 12 квітня на зборах і саме їй були не раді ні викладачі, ні студенти-медики. Жінка й сама ще ніяк не може звикнути до такого «теплого» прийому, але все ж чекає, коли зможе приступити до своїх обов’язків. А чекає тому, що з колишнім директором договір було розірвано, новопризначений керівник уже занесений до Єдиного державного реєстру, проте Володимир Клименюк і досі наголошує на своїй легітимності. Тому і почати нормально навчальний процес Валентина Копетчук не може», - повідомляє видання.

У коментарі Житомир.info перший заступник голови Житомирської облради Сергій Крамаренко підтвердив, що з 12 квітня 2017 року обов’язки директора комунального вищого навчального закладу «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради виконує жінка.

«12 квітня голова Житомирської облради підписав розпорядження про призначення виконуючого обов’язки директора Бердичівського медичного коледжу. Валентину Анатоліївну було представлено колективу, вона виконує обов’язки керівника по цей день», - розповів Сергій Крамаренко. 19 квітня він збирає журналістів, аби розповісти про реальний стан справ у Бердичівському медколеджі.

Новопризначена керівниця вже написала заяву на звільнення – про це вона розповіла у телефонному коментарі Житомир.info 18 квітня.

«Так, я виконую обов’язки директора цього закладу, але вже написала заяву на звільнення. Чому? Тому що підкачує здоров’я у зв’язку з протистоянням, яке склалося в коледжі. Чекаю, поки мене звільнять, але поки виконую свої обов’язки», - сказала Валентина Копетчук.

Нагадаємо, 8 квітня 2016 року голова облради Анжеліка Лабунська підписала розпорядження про створення робочої групи, яка повинна була вивчити питання про розірвання контракту та звільнення директора медколеджу. У травні 2016 року директор Бердичівського медичного коледжу звітував про свою роботу на засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я. На засіданні, зокрема, Клименюку пригадали аварію, яку взимку 2012 року він спричинив у нетверезому стані, а потім накинувся на журналістів, які приїхали знімати цю подію. Директор Бердичівського медколеджу запевнив, що у випадку звільнення готовий звертатися до Європейського суду. Наприкінці травня 2016 року Лабунська говорила, що Клименюка звільнять до нового року. У лютому 2017 Нацполіція доручила поліції Житомирської області провести перевірку розслідування кримінальних проваджень, які стосуються директора Бердичівського медколеджу Володимира Клименюка.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 6 квітня цього року Житомирська облрада звільнила директора медколеджу, не давши йому озвучити весь перелік аргументів на свій захист.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі