Події

Через непогашену свічку в райцентрі Житомирської області загинув чоловік

20 April 2017, 11:15

19 квітня у Малині через непогашену свічку загинув чоловік, та ще двоє у селах Житомирської області - через куріння в ліжку.

Про це Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«19 квітня нещастя сталися в селах Химрич Романівського та Заріччя Овруцького районів. Свою чорну справу зробила задимленість. Від продуктів горіння отруїлися та загинули двоє чоловіків 1939 та 1969 року народження. Попередня причина займання - куріння у ліжку. Крім того, у місті Малині горів житловий будинок. Під час гасіння пожежі було виявлено бездиханне тіло власника оселі 1931 року народження. Людина отруїлася чадним газом. Причиною загоряння стала непогашена свічка. До речі, з початку нинішнього року на Житомирщині виникло вже понад 800 пожеж. У вогні загинули 55 наших земляків. А тому не зайве нагадати: будьте обережні з вогнем, дотримуйтесь правил пожежної безпеки. А ще не зловживайте алкоголем та уникайте куріння в оселі, а тим більше в ліжку, бо засинаючи, Ви не помітите, як з рук випаде недопалок і спричинить пожежу. Чи ж варта одна викурена цигарка людського життя?», - сказав Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 18 квітня в Житомирському районі під час пожежі у власному будинку загинув чоловік 1952 року народження.

Фото з сайту ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі