Події

Через необережне куріння під час пожежі у власному будинку загинув житель Житомирського району

18 April 2017, 12:16

Уночі 18 квітня під час пожежі у власному будинку загинув чоловік 1952 року народження. За попередньою інформацією, причиною загоряння стала необережність під час паління.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області

«18 квітня о 01:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному житловому будинку в селі Оліївка Житомирського району. Інформація надійшла від сусідів, які, почувши тріскіт, вийшли на вулицю та побачили, що горить житловий будинок. За вказаною адресою було спрямовано два відділення рятувальників 11-ї та 1-ї державних пожежно-рятувальних частин. Вони встановили, що горить покрівля одноповерхового будинку на площі 100 кв. метрів. Під час ліквідації пожежі в одній із кімнат будинку рятувальники виявили тіло власника, 1952 року народження», – йдеться у повідомленні.

Бійці ДСНС ліквідували пожежу о 06:20. На місце події працювало 10 чоловік особового складу та два пожежних автомобілі. Попередня причина виникнення загоряння – необережність під час паління.

Фото з сайту ДСНС

Як повідомляв Житомир.info, в Овруцькому районі Житомирської області загинув 53-річний чоловік, отримавши опіки від багаття.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі