Влада

З початку року паспорт у формі картки в Житомирській області оформили майже 5 тисяч громадян, які досягли 14-річного віку

26 April 2017, 12:48

В управлінні ДМС України в Житомирській області 24 квітня відбулося розширене засідання Колегії по результатах роботи міграційної служби у першому кварталі 2017 року.

Про це повідомляє головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ УДМС України в Житомирській області Анатолій Шнайдер.

«Відкриваючи засідання, начальник обласного Управління ДМС Олександр Радько проінформував присутніх щодо того, що прийнято 37 рішень про примусове повернення іноземців до країн їх походження, в т.ч. 4 – із забороною в’їзду в Україну, відносно 4 іноземців прийнято рішення про добровільне повернення до країни громадянської належності, п’яти іноземцям скорочено термін перебування в Україні. Відносно 2 громадян, РФ та Азербайджану, прийнято рішення про заборону в’їзду на територію України строком на 5 років. Усі територіальні підрозділи УДМС в області у повному обсязі обладнані засобами Єдиного державного демографічного реєстру, робочі станції підключені до захищеної телекомунікаційної мережі. З 21 березня поточного року розпочато оформлення нових паспортних документів в усіх підрозділах міграційної служби Житомирщини. За 3 місяці 2017 року паспорт громадянина України у формі картки оформлено майже 5-ти тисячам громадян, які досягли 14-річного віку. Закордонним паспортом документовано 13 тисяч 850 громадян України. З початку року на рахунок місцевих бюджетів Житомирської області за надані населенню адміністративні послуги перераховано коштів у сумі майже 5 мільйонів гривень», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 квітня в ефірі програми «Тема дня» говорили з начальником управління ДМС у Житомирській області Олександром Радьком щодо того, як отримати та скільки коштує біометричний паспорт.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 жовтня 2016 року всім громадянам з 14-річного віку почали оформлювати паспорти у вигляді id-карток, однак паспорти старого зразка не вилучатимуть.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі