Події

На Богунії у Житомирі рятувальники гасили пожежу на балконі багатоповерхівки

27 April 2017, 12:12

У Житомирі 26 квітня рятувальники ліквідували пожежу на балконі багатоквартирного будинку.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«26 квітня об 13:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі дев’ятиповерхівки обласного центру. До місця події негайно виїхало два відділення вогнеборців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Житомира. Господаря квартири на момент виникнення загорання вдома не було. Рятувальників викликали сусіди, які помітили дим із вікон», – йдеться у повідомленні.

Вогнеборці, які прибули до місця виклику, встановили, що на балконі на другому поверсі горять речі домашнього вжитку. Також в оселі спостерігалось значне задимлення та існує ймовірність перекидання полум’я на третій.

«Вже о 13:42 пожежу вдалося локалізувати, а о 14:00 ліквідувати. Вогонь устиг пошкодити 2 м2 пластикового оздоблення та речі домашнього вжитку на балконі. Ймовірною причиною загоряння міг стати кинутий недопалок цигарки з верхніх поверхів. Остаточні обставини пригоди з’ясовуються фахівцями», – уточнюють у ДСНС.

Як стало відомо Житомир.info, пожежа сталась у БОС на Богунії.

Як повідомляв Житомир.info, 24 квітня на Богунії близько шести годин рятувальники лікувідовували пожежу у приватному житловому будинку.

Фото з сайту управління ДСНС в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі