Місто

Дружина загиблого АТОшника Сергія Ковєшнікова в житомирському суді добилася статусу «Член сім’ї учасника бойових дій»

28 April 2017, 12:01

У Житомирському суді було захищено права вдови учасника АТО Сергія Ковєшнікова.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського апеляційного адміністративного суду.

«17 березня на військовому кладовищі в Житомирі поховали бійця батальйону «Донбас» Сергія Ковєшникова, який загинув влітку минулого року під Іловайськом і був нещодавно упізнаний за результатами експертизи ДНК. У Житомирі залишились дружина та син…Так писали про героя ЗМІ. Між тим, дружина змушена була ходити по судах, щоб отримати статус «Член сім’ї учасника бойових дій». А біда вся втому, що подружжя понад 20 років проживало сім’єю, ростило сина без реєстрації шлюбу. Ось і відмовили державні органи встановити пані Окcані статус члена сім'ї загиблого учасника бойових дій. Суд ретельно дослідив обставини справи, подані сторонами докази в їх сукупності та відповідно до закону вирішив спір, захистивши права вдови героя», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 квітня у  Житомирі на фасаді школи №7 відкрили меморіальну дошку бійцю батальйону «Донбас» Сергію Ковєшнікову, який загинув в Іловайському котлі.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня 2015 року на військовому кладовищі у Житомирі поховали бійця батальйону «Донбас» Сергія Ковєшникова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі