Місто

Що приховував банер Ляшка на фасаді будівлі у центрі Житомира. Фоторепортаж

28 April 2017, 12:05

Уранці 28 квітня з фасаду будівлі по вулиці Великій Бердичівській, 15, де знаходиться магазин «Квартал», демонтували банер Радикальної партії Олега Ляшка і решту банерів, які були за ним.

У коментарі Житомир.info повідомив директор КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвинський пояснив, що ці банери були розміщені незаконно.

«Це обумовлено рішенням виконкому. У нас складений графік демонтажу: першочергово роботи проводяться у центрі міста. Щодня працівники інспекції знімають по 7-8 об’єктів. Загалом, на сьогодні знято вже більше 100 об’єктів незаконної реклами. Немає жодного політичного підґрунтя в тому, що зняли банер Радикальної парії. Просто прийшов час і треба знімати, бо він там незаконно розміщений», – зазначив Юзвинський.

Нагадаємо, з 30-х років минулого століття у приміщенні по вулиці Великій Бердичівській, 15 знаходився Центральний гастроном. Які портрети та вивіски прикрашали фасад цієї будівлі у різні роки, можно дізнатися за посиланням.

Фото Анни Максимової

Як повідомляв Житомир.info, 27 лютого у Житомирі підприємці мало не побились із працівниками інспекції з благоустрою через демонтаж реклами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі