Події

У Житомирській області на трасі Київ-Чоп Volkswagen в’їхав у вантажівку, загинули троє людей

6 May 2017, 17:12

У Брусилівському районі на трасі Київ-Чоп в ДТП загинули троє людей.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася на 73 км автодороги Київ – Чоп близько 17 години 5 травня. Нині встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген Джетта», 52-річний житель Волині, рухаючись у напрямку м. Житомира, не впорався з керуванням і в’їхав у вантажівку з напівпричепом, припарковану на правому узбіччі дороги. Унаслідок ДТП пасажири легковика, 48-річний рівнянин і ще один житель Волині, від отриманих травм загинули на місці пригоди. Не вдалося також врятувати життя керманича «Фольксвагена», від тяжких ушкоджень чоловік помер у «швидкій» дорогою до лікарні,» - інформує ГУНП.

У рамках розпочатого досудового розслідування поліція з’ясовує усі причини та обставини, що призвели до трагедії.

Водночас поліцейські закликають водіїв транспортних засобів до неухильного дотримання Правил дорожнього руху та безпеки під час кермування: постійно контролюйте швидкість свого автомобіля, аби мати змогу вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки та убезпечити себе й інших людей від біди.

Як повідомляв Житомир.info, 4 травня у Житомирській області на перехресті доріг Київ-Ковель-Яготин та Овруч-Малин-Кочерів зіштовхнулися два автомобілі: травми отримали водії та двоє пасажирів.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі