Події

У Житомирській області киянин за кермом Ford зіштовхнувся з Nissan, четверо осіб травмовані

5 May 2017, 11:35

Зіткнення двох іномарок сталось 4 травня близько 8.50 на перехресті доріг Київ – Ковель – Яготин та Овруч – Малин – Кочерів.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Малинського відділення поліції. За попередньою інформацією, водій автомобіля Ford Mondeo, 57-річний житель м. Києва, на перехресті доріг не надав переваги в русі автомобілю Nissan Qashqai, під керуванням 41-річної жительки Волинської області. У результаті відбулось зіткнення транспортних засобів. Унаслідок ДТП травми отримали обидва водії автомобілів, а також пасажирка автомобіля Ford, 55-річна киянка та пасажир автомобіля Nissan, 39-річний житель Волині. Усім їм надавалась медична допомога в Малинській лікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - повідомили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 1 травня у с. Раковичах Радомишльського району Житомирської області Renault з’їхав у кювет та перекинувся, один загиблий і четверо травмованих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі