Події

Через викрадача телефонного кабелю на День перемоги жителі двох вулиць у Коростені залишилися без зв’язку

11 May 2017, 11:52

Маючи намір підзаробити на видобутку кольорових металів, 34-річний чоловік намагався викрасти 70 метрів телефонного кабелю, в результаті чого позбавивши зв’язку жителів двох вулиць у Коростені. Зловмисником виявися місцевий житель, якого затримали на місці події.

Про це повідомляє перс-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Чоловік ніде не працює. Раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Викравши кабелі, у подальшому він розраховував підзаробити на добутому з них кольоровому металі», – розповів начальник Коростенського ВП ГУНП Олександр Гайовий.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 ч.1 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від штрафу й аж до позбавлення волі строком до трьох років.

Як уточнила журналісту речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко, подія сталась 9 травня.

«Близько 23:00 до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від зв’язківців про те, що по вулицях Коцюбинського та Гастелло у райцентрі невідомим пошкоджено телефонний кабель. Працівники слідчо-оперативної групи, перевіряючи цю інформацію, безпосередньо на місці події затримали 34-річного місцевого жителя, який за допомогою підручних засобів намагався викрасти 70 метрів телефонного кабелю з повітряних ліній», – уточнюють у прес-службі ГУНП.

Фото ГУНП в Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 21 листопада 2016 року поліцейські охорони затримали в Житомирі парубка, який який обрізав дроти інтернет-мережі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі