Події

У Житомирі раніше судимий парубок залишив без інтернету цілий під’їзд

22 November 2016, 16:23

 У ніч на 21 листопада поліцейські охорони затримали в Житомирі парубка, який який обрізав дроти інтернет-мережі.

Про це Житомир.info повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Сигнальне сповіщення надійшло на централізований пульт спостереження близько 23.20. Поліцейські, прибувши за сигналом «Тривога», затримали у під’їзді житомирської багатоповерхівки 21-річного чоловіка під час вчинення крадіжки. Молодик демонтував кабель, однак винести його з під’їзду не встиг», - інформує поліція.

Уже згодом працівники Житомирського відділу поліції впізнали у затриманому давнього «знайомого».

«21-річний молодик раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини, окрім того, він є обвинуваченим і підозрюваним ще в двох провадженнях за фактом крадіжок. Нині хлопець затриманий за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу», - цитує відділ комунікації начальника Житомирського відділу поліції Михайла Сороку.

Триває досудове розслідування, розпочате за ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Цього разу парубкові може загрожувати до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info,1 листопада цього року  в районі Музичної фабрики в Житомирі затримали підвальних злодіїв з відмичками, ще раніше - по вулиці Космонавтів підозрілого юнака зі змінним одягом. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі