Події

Київський суд залишив під вартою житомирського поліцейського, який «кришував» повій, з можливістю внесення застави

13 May 2017, 12:06

Печерський районний суд міста Києва, розглянувши клопотання військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України, обрав для поліцейського з міста Житомира, який був викритий 11 травня 2017 року на систематичному одержуванні «данини» від жінок, що займались проституцією, запобіжний захід.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«Так, задовольнивши клопотання військового прокурора, суд застосував до правоохоронця запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 250 тис. грн. Нагадаємо, військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України у взаємодії з оперативними працівниками Управління Служби безпеки України в Житомирській області було затримано на «гарячому» оперуповноваженого Управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Нацполіції України. Упродовж квітня-травня 2017 року правоохоронець отримав від жінок легкої поведінки 6 тис. грн. за «кришування» їх незаконної діяльності. Слідство триває», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 11 травня в Житомирі на вулиці Домбровського працівники Служби безпеки України проводили спецоперацію: затримала співробітника Нацполіції, капітана, та посередника за вимагання і одержання хабарів за сприяння жінкам «легкої поведінки» уникати кримінальної та адміністративної відповідальності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі