Місто

Житомирський виконком хоче дозволити продаж слабоалкогольних напоїв під час святкових заходів 18-21 травня

15 May 2017, 18:15

Виконком Житомирської міської ради хоче внести зміни у своє рішення, дозволивши продаж слабоалкогольних напоїв під час святкових заходів у центрі міста 18-21 травня.

Проект рішення виконкому про внесення змін та доповнень до рішення міськвиконкому від 04.05.2017 № 396 опублікований на сайті міської ради 15 травня.

«Внести зміни в рішення міськвиконкому від 04.05.2017 № 396 «Про організацію та проведення святкових заходів в м. Житомирі», а саме:

пункт 2 викласти в наступній редакції: «Затвердити план проведення заходів спільно з ГО «Співдружність екології людини «ЕКОМИР», ТОВ «Портал», ТОВ «Мамасльот», ФОП Травдовський С.Л., ГО «Житомир: Зроби голосніше!»,  що є співорганізатором свята, згідно з додатком»;

пункт 4 викласти в наступній редакції: «Погодити ТОВ «Мамасльот», ТОВ «Портал», ТОВ «Мамасльот», ФОП Травдовський С.Л. (далі організатори святкової торгівлі) проведення  з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності (надалі учасники) 18-21 травня 2017 року на вулиці Михайлівській та Замковій горі з правом реалізації слабоалкогольних напоїв», - зазначається у проекті рішення.

В рішенні, яке було прийняте на засіданні міськвиконкому 4 травня, пункти 2 та 4 виглядають так:

2. Затвердити план проведення заходів спільно з ГО «Співдружність екології людини «ЕКОМИР», ГО «Творча лабораторія «Портал», ТОВ «Мамасльот», що є співорганізатором свята, згідно з додатком.

4. Погодити ТОВ «Мамасльот», ГО «Творча лабораторія «Портал» (далі організатори святкової торгівлі) проведення з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності (надалі учасники) 17 та  21 травня 2017 року на бульварі Новому та Замковій горі.

Як повідомляв Житомир.info, до Дня вишиванки 18 травня з 12:00 на вулиці Михайлівській розпочнеться захід «Житомир вишиваний», а о 19.00 на майдан Соборному буде «Вишивана хода». 19 та 20 травня в обласному центрі святкуватимуть День Європи: 20 травня на житомирський джаз-фест завітає фіналістка шоу «Голос Країни» Анна Кукса та «Katya Chilly Group».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі