Економіка

У Житомирській області 130 клієнтів ПриватБанку вже утеплили свої помешкання і отримають компенсацію від держави

16 May 2017, 11:17

Понад 130 мешканців Житомирщини вже скористались “теплими кредитами” від ПриватБанку та подали заявки на отримання державної компенсації.

Цьогоріч ПриватБанк долучився до програми “Теплі кредити”, а це означає, що клієнти ПриватБанку можуть придбати матеріали, обладнання для тепло-гідроізоляції свого помешкання, замінити вікна, котли і при цьому держава поверне частину їхніх витрачених коштів.

По програмі “Теплий кредит” мають можливість оформити кредит як фізичні особи, так і ОСББ та ЖБК, а підприємці - встановити термінал ПриватБанку і збільшити реалізацію свого товару.

ПриватБанк розробив і впровадив технологію видачі “Теплих кредитів” для фізичних осіб, ОСББ і ЖБК таким чином, щоб максимально додати зручності і позбавити своїх клієнтів “паперової тяганини”.

Як діє технологія видачі “Теплих кредитів” від ПриватБанку?

Для продавця - потрібно встановити POS-термінал і підключитись до сервісу “Оплата частинами” чи “Миттєва розстрочка”.

Для покупця - обрати магазин, де є POS-термінал ПриватБанку і підключений сервіс “Оплата частинами”, “Митєєва розстрочка”. Визначитись із потрібним товаром та оплатити за допомогою картки “Універсальна” в оплату частинами чи скористатись миттєвою розстрочкою. Для подачі заявки на компенсацію клієнту треба зайти у Приват24 - ”Оплата частинами” - “Теплі кредити” та вказати наступні дані - адреса встановлення обладнання, чи є клієнт субсидантом і прикріпити рахунок-фактуру.

Наразі у Житомирській області доступно понад 140 точок-магазинів, які є партнерами ПриватБанку і де можна придбати товар для утеплення помешкання за допомогою сервісів “Оплата частинами” і “Миттєва розстрочка”.

На щомісячній основі ПриватБанк формує реєстри позичальників, які оформили кредит, і подає агентству Держенергоефективності. До реєстру потрапляють кредити, в яких є товари відповідні рекомендаціям. Компенсацію держави банк перераховуватиме на кредитну карту клієнта, по якій була оформлена “Оплата частинами” чи “Миттєва розстрочка”.

Розмір компенсації для фізичних осіб може досягати до 35% від суми витрат на утеплення, а для ОСББ і ЖБК - до 70%.

Проконсультуватись та отримати більш детальну інформацію щодо програми “Теплі кредити” можна у працівників будь-якого із 60 відділень ПриватБанку на Житомирщині.

Прес-служба ПриватБанку

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі