Влада

Влада Бердичева підняла вартість проїзду в маршрутках до 4 гривень і з вересня планує до 5

16 May 2017, 12:15

У Бердичеві 15 травня відбулося засідання виконавчого комітету, на якому одним з найголовніших та дискусійних питань виявилося – збільшення вартості проїзду у маршрутних таксі.

У коментарі Житомир.info секретар Бердичівської міської ради Юлія Лефтер розповіла, які умови були висунуті перевізникам, аби виконавчий комітет прийняв рішення щодо збільшення вартості проїзду.

«Новий проект рішення щодо підняття вартості проїзду в маршрутках було виготовлено під час засідання 15 травня. У старому проекті рішенні йшлося про збільшення вартості проїзду до 5 гривень. Проте під час довгих розмов, все ж було запропоновано перевізникам з 1 червня 2017 року підняти ціну за проїзд в маршрутках до 4 гривень, а вже з 15 вересня 2017 року до 5 гривень при виконанні певних умов. А саме: встановлення GPS-треків до 1 серпня, встановлення на основних зупинках розкладу руху, з червня місяця поклали відповідальність на заступника Оніфрійчука з того, щоб спільно з виконавчим комітетом, громадою поїхати та подивитися стан всіх автобусів, які є на лінії тощо. Адже є дуже багато скарг на те, що маршрутки є неохайними. Якщо умови, які були перераховані у проекті не будуть виконані та враховані – будуть розриватися договори з перевізниками. Головне питання: щоб було чисто, щоб була безпека, щоб були чемні та охайні водії, для цього у нас в міській раді активізується телефон гарячої лінії, на який будуть приймати інформацію від пасажирів. На засіданні були присутні всі перевізники та з умовами погодилися», - сказала Юлія Лефтер.

Як повідомляв Житомир.info, після нового року у Бердичівській міській раді розповіли, що проїзд у міському транспорті залишається стабільним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі