Місто

Житомирський ФК «Полісся» шукає перевізника, який за 300 тис. грн в комфортних автобусах возитиме футболістів на змагання

16 May 2017, 13:01

Керівництво футбольного клубу «Полісся» з Житомира хоче, аби гравці їздили на змагання в межах України в комфортних умовах.

Тендер комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міськради на закупівлю послуг з перевезення працівників та футбольних команд КП «ФК «Полісся» автобусами 16 травня опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

За послуги з перевезення команди готові заплатити 300 тисяч гривень.

У технічних вимогах вказано, що мова йде про послуги нерегулярних пасажирських перевезень працівників та футбольних команд КП ФК Полісся по території України, в межах Житомирського району та Житомирської області  до 31 грудня 2017 року.                                 

«Для обслуговування заходів необхідні автобуси з різною кількістю пасажирських  місць та різним направленням перевезення (по області та в межах України). Послуги повинні надаватись комфортабельними автобусами (система кондиціювання, аудіо-відео система, холодильне обладнання або можливість підключення до мережі 12V — 24 V) в повністю справному стані із дотриманням вимог безпеки руху», - йдеться у тендерній документації.

Умовами договору передбачені в середньому 15 поїздок щомісяця за маршрутом Житомир – Березина і в зворотному напрямку місткістю від 20 пасажирів (105 поїздок до грудня 2017) та перевезення в межах України та області (орієнтовно 12 тисяч кілометрів до кінця року).

Нагадаємо, зі слів президента ФК «Полісся» Руслана Павлюка, для участі у професійній футбольній лізі клубу необхідно як мінімум 6 мільйонів гривень на рік.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2017 року депутати Житомирської міськради перейменували комунальне підприємство «Муніципальний футбольний клуб «Житомир» на «Футбольний клуб «Полісся».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі