Місто

На Михайлівську у Житомирі привезли напівсфери, які разом із болардами обмежуватимуть заїзд машин

19 May 2017, 09:39

Уранці 19 травня на вулицю Михайлівську привезли гранітні напівсферичні кулі, які разом із болардами встановлять для обмеження заїзд автомобілів на пішохідну зону.

Про це Житомир.info розповів радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

«Ці сфери будуть встановлені разом із болардами. Але щоб не ставити болардів багато, бо вони значно дорожчі за ці сфери (зі сторони Великої Бердичівської стоїть два боларди), то решту місця заставлятимемо сферами. Болард обмежує тільки проїзд, а сфери будуть обмежувати всю площу. Тобто з кожного боку у на с будуть і боларди, і сфери. Сьогодні напівсфери встановлять лише зі тієї строни, що біля вулиці Великої Бердичівської, тобто біля міськради», – прокоментував Черняхович.

Він також уточнив, що загалом по Михайлівській планують встановити понад 20 таких гранітних напівсферичних куль, вартість однієї – близько 5 тис. грн.

Нагадаємо, 18 травня на вулиці Михайлівській встановили нові лавки, всередині яких вже ввечері з’явились зелені насадження та деревця.

Як повідомляв Житомир.info, а реконструйованій Михайлівській планували встановити автоматичні та механічні боларди і гранітні напівсферичні кулі, щоб обмежити заїзд автотранспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі