Влада

Головне управління ДФС у Житомирській області формує нову Громадську раду

19 May 2017, 12:17

З метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (далі – Постанова № 996) зі змінами при Головному управлінні ДФС у Житомирській області утворюється Громадська рада.

Про це зазначено в повідомленні на сайті ГУ ДФС, яке було опубліковане перед травневими святами – 28 квітня.

«22 червня 2017 року о 15 год. 00 хв., у приміщенні Головного управління ДФС у Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника, 7 відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Житомирській області. На сьогодні Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДФС у Житомирській області від 11.04.2017 № 533, здійснює організаційні та методичні заходи з підготовки установчих зборів та формує список учасників. З метою участі в установчих зборах представникам інститутів громадянського суспільства необхідно підготувати та надати на адресу Ініціативної групи оформлену належним чином заяву та інші необхідні документи, визначені Постановою № 996 зі змінами. Документи виключно на паперових носіях необхідно надсилати засобами поштового зв’язку, або нарочно до 22 травня 2017 року (включно) за адресою: 10003, м. Житомир,  вул. Юрка Тютюнника, 7. Увага! Електронною поштою документи не приймаються», - зазначається у повідомленні.

Відповідальний за організацію прийому документів – Левковська Катерина Володимирівна, секретар Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Житомирській області (тел.: 418-215).

«Звертаємо увагу, що прийом документів завершується за тридцять календарних днів до дати проведення установчих зборів (Постанова № 996 зі змінами)», - наголошується у повідомленні.

Попередній склад Громадської ради при ГУ ДФС у Житомирській області був затверджений наказом від 07.07.2015 р.

Як повідомляв Житомир.info, в 2015 році Громадська рада при ГУ ДФС надсилала свої рекомендації щодо призначення начальника обласного управління фіскальної служби: в травні рекомендували призначити на посаду начальника ГУ ДФС у Житомирській області Олега Комісарчука, через тиждень цей лист-рекомендацію відкликали, і проголосували за підтримку кандидатури Бориса Буряченка на посаду начальника ГУ ДФС. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі