Влада

У громадської ради – новий «фаворит» на посаду керівника ДФС у Житомирській області

15 June 2015, 18:01

 Члени громадської ради при головному управлінні Державної фіскальної служби в Житомирській області більшістю голосів підтримали Бориса Буряченка на посаду начальника ГУ ДФС в Житомирській області.

Копія протоколу засідання лічильної комісії громадської ради щодо підтримки кандидатів, що відбулося 9 червня 2015 року, є у розпорядженні Житомир.info.

На голосування було винесене питання про підтримку кандидатів на посаду начальника головного управління ДФС в Житомирській області, голосування було закритим, з допомогою бюлетенів.

У документі зазначено, що на засіданні були присутні 18 членів громадської ради –82% від їх загальної кількості.

На голосування виносились кандидатури шістьох претендентів: Буряченко Борис Дмитрович, Ковтун Олег Станіславович, Комісарчук Олег Володимирович, Костінський Фелікс Володимирович, Куришко Лілія Анатоліївна та Ренкас Олена Іванівна.

Кандидатура Бориса Буряченка набрала 7 голосів, Олега Комісарчука – 4 голоси, Лілії Куришко – 3 голоси, Олени Ренкас – 1 голос. Олег Ковтун та Фелікс Костінський не набрали жодного голосу, «проти всіх» проголосували три члени ради.

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня голова громадської ради Ігор Мяснов направив Раді з кадрових питань ДФС України лист на підтримку кандидатури Олега Комісарчука на посаду керівника фіскальної служби області.

2 червня відбулося позачергове засідання громадської ради при ГУ ДФС у Житомирській області, на якому вирішили лист Мяснова відкликати.

Нагадаємо, на посаду начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Житомирській області ще у березні цього року подали документи 6 кандидатів.

Депутат міської ради Борис Буряченко виступає на сесії

З інформації про кандидата: Буряченко Борис Дмитрович, 1961 року народження. Освіта вища технічна (інженер-електрик). У 1989 році закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю автоматика і телемеханіка. Загальний стаж роботи – 35 років, на керівних посадах – 24 роки. За інформацією, наданою кандидатом, з 2008 року по теперішній час перебуває на посаді директора ТОВ «Лекон».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі