Влада

Офіційний прийом іноземних делегацій в Українському домі: мер, чиновники та депутати Житомирської міської ради

19 May 2017, 17:25

В Домі української культури 19 травня відбувся офіційний прийом делегацій міст-побратимів Житомира.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«У рамках святкування Дня Європи до Житомира приїхали офіційні делегації з міст Кутаїсі (Грузія), Монтана (Болгарія), Плоцьк (Республіка Польща) та Битом (Республіка Польща) та Надзвичайний і Повноважний Посол Словенії в Україні Наташа Прах. Міста-побратими представляють: голова адміністрації мерії міста Кутаїсі Звіад Лавакхіа, віце-мер міста Битом Роберт Дедерко, віце-мер міста Монтана Станіслав Станоєв, депутати міської ради Плоцька», - йдеться у повідомленні.

На зустрічі були присутні мер Сергій Сухомлин, його заступники, чиновники та депутати міської ради.

«Вітаю наші міста-побратими, представники яких завітали до Житомира. Ми змінюємося у європейському напрямку. Дякуємо за це вам, наші дорогі гості. Сподіваюся, що знайомство з Житомиром подарує вам багато нового та ви матимете найкращі спогади з Житомира», - сказав Сухомлин.

Під час офіційного прийому учасники привітали Житомир та Україну з схваленням остаточного рішення про безвізовий режим для України. Також гості та керівництво міста обмінялися сувенірами на згадку про День Європи у Житомирі.

Нагадаємо, 19 травня на майдані імені С.П. Корольова о 18:00 розпочнеться концерт за участі артистів Сілезької опери (Республіка Польща) у супроводі Симфонічного оркестру «Lords of the Sound» (м. Київ), Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені І. Кочерги, G-ART #всепоцимбалах: виконання світових рокових хітів на українських народних інструментах.

Як повідомляв Житомир.info, директор департаменту економічного розвитку міськради Микола Костриця показав місто іноземним делегаціям, які приїхали у Житомирі на відзначення Дня Європи. 

 

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі