Влада

У Житомирській мерії вже готуються до нового навчального року: опублікували проект рішення про організацію шкільного базару

22 May 2017, 10:11

Шкільний базар у Житомирі працюватиме з 1 серпня по 15 вересня. Точки з продажу товарів планують розмістити по вулиці Івана Кочерги, 5-а, по вулиці Київська, 77 і на майдані Житній ринок, 1.

Про це йдеться у проекті рішення виконкому, який опублікували на сайті мерії 22 травня.

«З метою своєчасного забезпечення школярів необхідним приладдям, одягом, товарами спортивного призначення та іншими товарами до нового навчального року, враховуючи звернення суб’єктів підприємницької діяльності, відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Організувати з 01 серпня по 15 вересня 2017 року виїзну торгівлю товарами шкільного асортименту за умов отримання згоди землекористувача, відповідно до схем розміщення тимчасових торговельних місць на період проведення шкільного базару до нового навчального 2017 – 2018 року, погоджених департаментом містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради, згідно з додатком.

2. Суб’єктам підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю непродовольчими товарами шкільного асортименту, забезпечити утримання тимчасових торговельних місць та прилеглої до них території в належному санітарному стані, укладання договору на вивіз твердих побутових відходів на період проведення шкільного базару, а також наявність урни на місці здійснення діяльності», – йдеться у проекті рішення.

У додатку до проекті рішення подано перелік суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю непродовольчими товарами шкільного асортименту відповідно до поданих заяв:

1. Фізична особа – підприємець Марчук Валентина Володимирівна за адресою: вул. Івана Кочерги, 5-а.

2. Фізична особа – підприємець Порохнюк Яна Леонідівна за адресою:  вул. Київська, 77.

3. Фізична особа – підприємець Козакевич Сергій Борисович за адресою: майдан Житній ринок, 1.

Як повідомляв Житомир.info, за цими ж адресами організовували шкільний базар і торік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі