Місто

До нового навчального року в Житомирі хочуть організувати три шкільних базари

8 June 2016, 14:38

В обласному центрі до нового навчального року планують організувати виїзну торгівлю товарами шкільного асортименту за трьома адресами.

Проект рішення виконкому про проведення в Житомирі шкільного базару до нового навчального 2016-2017 року опублікований 8 червня на сайті міської ради.

«З метою своєчасного  забезпечення школярів необхідним приладдям, одягом, товарами спортивного призначення та іншими товарами до нового навчального року,  враховуючи  звернення суб’єктів господарювання та  відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий  комітет міської ради вирішив організувати з 04 липня по 04 вересня 2016 року виїзну торгівлю товарами шкільного асортименту за адресами: вул. І. Кочерги, 5-а, вул. Київська, 77, майдан Житній ринок, 1 за умов отримання згоди землекористувача, відповідно до схем розміщення тимчасових торговельних місць на період проведення шкільного базару, розроблених та погоджених управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради», - йдеться у проекті рішення.

Суб’єктам господарювання, які здійснюватимуть торгівлю непродовольчими товарами шкільного асортименту за вказаними адресами, необхідно буде узгодити асортиментний перелік товарів з управлінням Держпродспоживслужби в м. Житомирі та забезпечити утримання тимчасових торговельних місць та прилеглої до них території в належному санітарному стані, укладання договору на вивіз твердих побутових відходів на період проведення шкільного базару, а також наявність урни на місці здійснення діяльності.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року шкільні базари у Житомирі офіційно діяли за двома адресами – вул. І. Кочерги, 5-а та вул. Київська, 37.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі