Економіка

Житомирське УАШ не змогло закупити 10 ручних підмітальних машин орієнтовною вартістю 1,3 млн грн

22 May 2017, 12:23

Комунальне підприємство «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради не змогло придбати на відкритих торгах 10 ручних підмітальних машин з додатковим обладнанням.

Оголошення про результати тендеру 22 травня опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

Підмітальні машини орієнтовною вартістю 130 тис. грн за одиницю, або 1 мільйон 300 тисяч гривень за весь комплект, закуповувались за кошти міського бюджету Житомира і мали бути поставлені протягом травня-червня 2017 року.

У тендері взяли участь дві фірми і дві ФОПи, однак жоден з них не зміг дійти до фінішу через невідповідність документації.

Найдорожчою пропозицією (1,3 мільйона) – була пропозиція фізичної особи-підприємця Горбишеної Олени Володимирівної з Житомира, найвигіднішою – 600 тисяч гривень -  ТОВ «Торговий дім «Техникс» (м. Харків).

Провідний економіст КП «УАШ», член тендерного комітету Світлана Кузьменко повідомила Житомир.info,  що тендер буде оголошений повторно, до кінця травня 2017 року.

Нагадаємо, через залишені на узбіччях автомобілі мер Житомира доручив комунальникам здійснювати прибирання вулиць вакуумно-підмітальними машинами уночі.

Як повідомляв Житомир.info, з бюджету Житомира планують виділити 15 млн грн на придбання техніки для прибирання доріг і тротуарів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі