Суспільство

Троє учениць і студентка з Житомирської області отримають цінні подарунки від Міносвіти за перемогу у конкурсах

23 May 2017, 14:51

Міністерство освіти і науки України нагородило трьох учасниць та одну студентку із Житомирщини цінним подарунками за перемогу VII Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, а також у двох номінаціях підсумкового етапу XVI Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням. Педагогам-наставникам переможниць оголосять подяку.

Про це йдеться у наказі Міносвіти №712 від 17.05.2017 року.

Згідно з додатком до наказу, у списку переможців VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – учениця Малинського загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Надія Кононученко (наставник – Любов Кошак) і студентка бердичівського педагогічного коледжу Світлана Шумська (наставник – Тамара Бабійчук).

Разом з тим, серед переможців підсумкового етапу XVI Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінації «Історія України та державотворення» – учениця Денишівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Мар’яна Весельська (наставник – Галина Ховзун), а у номінації «Література» – учениця І курсу Бердичівського вищого професійного училища Вікторія Шакула (наставник – Юлія Блізніченко).

Загалом, у списках 119 учнів із студентів з усіх регіонів України та міста Києва.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські школярі посіли призові місця та здобули відзнаки на Всеукраїнському конкурсі юних раціоналізаторів та винахідників еколого-натуралістичного напряму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі