Культура

Дев’ятикласниця з Житомирської області може стати учасницею Всеукраїнської олімпіади

13 March 2017, 10:36

Учениця 9 класу Малинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Надія Кононученко може взяти участь у IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури. Міністерство освіти і науки України рекомендує включити школярку до складу команд-учасниць, зважаючи на її перемогу у VII Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Про це йдеться у листі МОН від 07.03.2017 № 1/9-133.

«Відповідно до пункту 15 Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року №571, учні 9-11 класів, переможці фінального етапу конкурсу, які вибороли дипломи І ступеня, мають право брати участь у IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури додаткового до встановленої рейтингом кількості учасників команд. Враховуючи результати VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, дозволяється включити до складу команду учасниць IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2016-2017 навчального року переможців зазначеного конкурсу згідно з додатком», – йдеться у документі.

Зазначимо, що фінальний VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбувся в усіх регіонах України 4 лютого 2017 року.

Житомир.info, учень 10 класу ЗОШ №17 Житомира Даніїл Шмідт посів перше місце в категорії «Ігрові програми» у фінальному турі ІІ етапу ХVI Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2017», який пройшов з 21 по 23 лютого 2017 року у Києві.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі