Місто

Житомирський гідропарк за тиждень до купального сезону: нові кабінки для переодягання і пляжники топлес. Фоторепортаж

23 May 2017, 15:22

Свіже повітря, дитячі атракціони та спортивні майданчики - все це робить гідропарк улюбленим місцем відпочинку житомирян. І хоч атракціони працюють ще з минулого місяця, офіційного відкриття пляжного сезону слід чекати 1 червня.

За 8 днів до купального сезону Житомир.info вирішив перевірити, чи готовий гідропарк прийняти тисячі охочих скупатися та відпочити.

Люди не лише прогулюються доріжками, але купаються та засмагають, дехто топлес. На пляжі можна легко відшукати сміття, кришечки та кістки. Вода каламутна, у ній багато водоростей. Попри обіцянки нарешті побудувати три антивандальних туалети (навіть проекти відібрали) житомиряни будуть змушені ходити в старий, який перебуває в жалюгідному стані.

Душові, схоже, так і не відремонтували, зате встановили нові лавочки та кабінки для перевдягання з сидіннями. А у дерев’яних будиночках з написом «каса» замість квитків продають їжу та напої.

До відкриття сезону готується й човнова станція. Зі слів працівника, старі пантони вже витягли з води і прилаштовуватимуть нові. Старі човни та катамарани фарбуватимуть.

Як повідомляв Житомир.info, житомиряни почали засмагати в гідропарку ще з квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі