Влада

За приміськими житомирськими автобусами тепер можна слідкувати онлайн

24 May 2017, 09:54

Рух приміських автобусів тепер можна бачити онлайн за допомогою програми Dоzor.

Про це 24 травня на своїй сторінці у фейсбук написав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Тепер і рух приміських автобусів видно на Дозорі https://city.dozor.tech/ Нарешті! Бо думав знову збирати нараду. Перевізники звітують, що виконали моє доручення щодо встановлення GPS-трекерів. Тепер 53 транспортні засоби, що працюють на маршрутах № 102, 104, 106, 108, 121, 125, 126, можна відслідкувати онлайн та спланувати свою поїздку. Ще близько 20 транспортних засобів на маршрутах № 110, 127 будуть із трекерами після визначення постійного перевізника», - написав голова ОДА.

Він також попередив перевізників, щоб «не розслаблялися».

«Я пам’ятаю про доручення щодо забезпечення належного санітарно-технічного стану. За тиждень розпочинаю «обкатки» маршрутів. Прошу всіх повідомляти мені особисто у коментарях та в повідомлення про стан транспортних засобів, що працюють на приміських та міжміських маршрутах», - наголосив Ігор Гундич.

Як повідомляв Житомир.info, з минулого року житомиряни можуть відстежувати рух міського громадського транспорту за допомогою програми Dоzor: інформація з GPS-трекерів, які встановлені в маршрутках і тролейбусах, відображається на інформаційних табло, встановлених по місту, також її можна відслідковувати на сайті. З січня цього року мешканці обласного центру також можуть контролювати роботу комунальної техніки в реальному часі. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі