Місто

На сесії Житомирської міської ради обговорювали побиття тренера біля басейну «Авангард»

25 May 2017, 11:52

На сесії Житомирської міської ради 25 травня обговорювали ситуацію, яка сталася кілька тижнів тому біля басейну «Авангард» на Старому бульварі. Група батьків та дітей, які займаються у басейні, прийшли на сесію, щоб розповісти про побиття тренера.

«В місті Житомирі 10.05.2017 року біля воду в басейн «Авангард» було жорстоко побито тренера з сучасного п’ятиборства відвідувачем Грибаном Олегом на його синами. Даний випадок ставня в присутності дітей, через що діти отримали психологічну травму. Грибан Олег раніше засуджений, має дозвіл на зброю. Після даного випадку діти налякані, бо ці дорослі люди ходять в басейн, коли там займаються діти, і впливають на них фізично та морально», - розповів Олександр Бодарчук, батько дитини, яка займається в ДЮСШ «Авангард».

Мер Сергій Сухомлин повідомив, що кримінальне провадження за даним фактом зареєстроване.

«Найближчим часом матеріали будуть в суді, і важливо, щоб ви не відмовлялися від своїх слів. Михайло Сергійович, тут була заява, що буде розправа з тренером, то вам треба відреагувати і зареєструвати ще одне провадження. І як людина, яка має судимість, отримала право на зброю?», - сказав мер, звертаючись до начальника Житомирського відділу поліції Михайла Сороки.

Голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк зауважила, що вже є багато питань до роботи поліції, і правоохоронці мають на кожній сесії звітувати про свою роботу.

«Мене звуть Грибан Володимир Олегович, ми в цей басейн ходимо 15 років і ніколи там не було проблем. Ніколи ми не залякували, а зброя у нас є: нас колись залякували і ми звернулися до правоохоронних органів, щоб нам надали дозвіл на зброю, щоб ми могли себе захищати», - сказав Володимир Грибан – один з обвинувачуваних у побитті тренера.

Детальніше дивіться у сюжеті 

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2017 року житомирська поліція розслідувала бійку між тренером з кікбоксингу та патрульним поліцейським.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі