Влада

Житомирська влада планує виділити понад 60 млн грн на автобуси

26 May 2017, 09:50

Житомирська влада плануєзбільшити статутний капітал КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» на 62 000 000,00 гривень та придбати 40 автобусів.

Проект рішення «Про внесення та затвердження змін до Статуту комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради» опублікований 25 травня на сайті мерії.

«З метою поліпшення організації роботи комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1. Збільшити статутний капітал комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради на 62 000 000,00 гривень.

2. Внести та затвердити зміни до Статуту комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради виклавши його в новій редакції, що додається.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», - йдеться у проекті рішення.

У коментарі Житомир.info заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук пояснив, що ці кошти підуть на придбання автобусів.

«Ці 62 мільйона підуть на придбання автобусів. Плануємо закупити 40 штук», - уточнив Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська мерія знайшла вихід, як охопити комунальним транспортом всі мікрорайони – придбавши 40 низькополих автобусів. 20 квітня депутати Житомирської міськради проголосували за внесення змін до програми розвитку міського електротранспорту на 2016-18 роки. Ці зміни передбачають виділення коштів із міської казни на купівлю одразу сотні нових автобусів із низькою підлогою. Щоправда, на 2017 рік передбачена закупівля усього 20 одиниць громадського транспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі