Політика

Віталій Журавський відкрив у Хорошеві четвертий дитячий майданчик

26 May 2017, 12:00

У Хорошеві на подвір’ї багатоповерхового будинку 9-А по вулиці Сонячній (Рози Люксембург) урочисто відкрили дитячий ігровий майданчик з каруселями та гойдалками, до створення та придбання якого долучився екс-нардеп, лідер Всеукраїнського об’єднання «Дістало», доктор юридичних наук, професор Віталій Журавський. Це четвертий за ліком дитячий майданчик, який політик встановив у своєму рідному селищі, і вісімнадцятий – у районі.

Символічне перерізання стрічки довірили юному жителю будинку Миколці Засімчуку та самому Віталію Журавському. Стараннями політика, відкриття майданчика перетворилося на справжнє свято. Малюки залюбки гралися з казковими героями – професійними акторами аніматорами, яких Віталій Журавський запросив до Хорошева, та з нетерпінням чекали своєї черги до художниць, які створювали цілі картини на обличчях діток.

«Коли ми відкривали спортивний майданчик у Хорошівському НВК №1, я звернувся до місцевої влади з проханням підшукати місце, де мешкає багато діток, а майданчика немає. Минуло менше місяця, і наш задум реалізовано! Це приємно, коли бачиш радісних, задоволених дітей. Що ще може бути краще? Сподіваюся, що ця подія надовго запам’ятається діткам», - сказав Віталій Журавський.

Депутат селищної ради Сергій Засімчук окремо наголосив на оперативності, з якою Віталій Журавський виконав свою обіцянку.

«Ми зібрали підписи мешканців будинку з проханням допомогти влаштувати на нашому подвір’ї дитячий майданчик. Надіслали лист, і буквально через два дні приїхав представник Віталія Журавського. Він усе подивився і сказав, що максимум через місяць тут стоятиме дитячий майданчик. Як сказали - так і зробили», - зазначив депутат.

Заступник селищного голови Василь Зіник висловив вдячність благодійнику від імені громади та висловив упевненість на подальшій співпраці на користь громади.

«Зроблено добре діло. Варто лише поглянути на щасливі очі дітей, щоб у цьому переконатися. Бажаю Віталію Станіславовичу не зупинятися на досягнутому і маю надію, що і в подальшому спільно продовжуватимемо цю роботу», - сказав Василь Зіник.

Віталій Журавський залюбки спілкувався з дітьми, радів разом із ними, спостерігав за їх веселими іграми та цілим феєрверком позитивних емоцій, якими просто світилися малюки та й старші діти.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Дістало»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі