Події

У масовому ДТП в Коростені травмувалися троє дітей та четверо дорослих

26 May 2017, 14:09

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 травня близько 14.00 у Коростені. Травми різного ступеню тяжкості отримали четверо дорослих та троє дітей. Поліцією розпочато досудове розслідування. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen T5, 42-річна жителька Київщини, рухаючись по автодорозі Виступовичі–Житомир на перехресті не надала перевагу у русі, допустивши зіткнення з автомобілем KIA Sportage під керуванням 47-річного жителя м. Одеси, який рухався автошляхом Київ-Ковель», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок зіткнення автомобіль KIA зіштовхнувся з вантажівкою DAF під керуванням 49-річного жителя Київської області, який рухався у зустрічному напрямку.

«У подальшому некерований KIA Sportage зіштовхнувся з KIA Sorento під керуванням 33-річного жителя Олевського району. У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій автомобіля KIA Sportage та його пасажири – 49-річна дружина та 14-річна донька, жителі м. Одеси. Жінку було госпіталізовано до травматологічного відділення Коростенської лікарні. Також травми отримав водій автомобіля KIA Sorento та його пасажири: 33-річна дружина й 11-річні син з донькою, жителі Олевщини. Усіх їх з травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано. У рамках розпочатого досудового розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ поліція з’ясовує усі причини та обставини, що призвели до ДТП», - зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, пізно увечері 23 травня на 218 км автодороги Київ-Ковель в Олевському районі Житомирської області зіштовхнулись Ford з причепом та Volkswagen, постраждали троє пасажирів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі