Події

У Житомирській області Ford від зіткнення з Volkswagen з’їхав у кювет та перекинувся, постраждали троє пасажирів

24 May 2017, 13:20

Пізно увечері 23 травня на 218 км автодороги Київ-Ковель в Олевському районі Житомирської області зіштовхнулись «Ford» з причепом та «Volkswagen». У результаті ДТП травми отримали пасажири одного автомобілів. Розпочато досудове розслідування.

Про це пише відділ комунікації поліції Житомирської області.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією, близько 22.00 автошляхом Київ-Ковель у напрямку м. Коростеня рухався автомобіль Ford Transit з причепом, завантаженим сіном, під керуванням 44-річного жителя Олевського району. Позаду у попутному напрямку рухався автомобіль Volkswagen Touareg, керманич якого, 34-річний житель району, не розрахував дистанції та не обрав безпечної швидкості, у результаті чого сталося зіткнення з причепом автомобіля Ford і той з’їхав у кювет та перекинувся на бік. Унаслідок ДТП травми отримали троє пасажирів автомобіля Ford Transit, двоє чоловіків віком 34 та 68 років, та 64-річна жінка, усі жителі с. Білокоровичів. Їх було госпіталізовано до Овруцької райлікарні. У рамках розпочатого досудового розслідування поліція з’ясовує усі причини та обставини, що призвели до ДТП», - повідомили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 13 травня на трасі Київ-Ковель у Житомирській області зіштовхнулись Opel і Daewoo, постраждала жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі