Події

Військова прокуратура Житомирського гарнізону затримала медика, який за гроші обіцяв «відмазати» чоловіка від служби

26 May 2017, 15:45

26 травня 2017 року військовою прокуратурою Житомирського гарнізону спільно із управлінням захисту економіки в Житомирській області департаменту захисту економіки Національної поліції України в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди членом медичної комісії при Коростенському ОМВК Житомирської області.

Про це Житомир.info розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексій Рихлюк.

«Лікар-вимагач за винагороду в розмірі 8000 тис. грн, обіцяв громадянину П. вирішити питання про сприяння у визнанні непридатного до військової служби за результатом проведення медичної комісії. Після одержання грошових коштів вказаного корупціонера затримано в порядку ст. 208 КПК України, зазначені кошти вилучено. Вирішується питання щодо повідомлення корупціонеру про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту та відсторонення від займаної посади», - розповів Олексій Рихлюк.

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня 2015 року співробітники поліції затримали в одному з районів Житомирської області медика під час отримання ним неправомірної грошової вигоди за надання висновку про військову непридатності мобілізованого.

Фото військової прокуратури

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі